Блог

Необроблена деревина на торгах Прозорро

Швидше за все, ви вже маєте певну інформацію щодо функціонування ринку деревини в нашій країні, навіть якщо лише зрідка продаєте або купуєте різні види дерева або виробів з нього.

Зазвичай офіційні торги деревиною відбуваються на офіційних майданчиках Прозорро, а інформація широко висвітлюється на сайті https://megasale.com.ua/prodazh-neobroblenoyi-derevyny-u-zhytomyri-na-auktsioni-prozorro-sale/.

Всі подробиці від реалізаторів по лотах, в яких необроблена деревина пропонується до реалізації, легко знайти в базі торгів. Однак учасникам майбутніх аукціонів необхідно прикласти деякі додаткові зусилля, щоб переможно завершити аукціон.

Проведіть самостійні дослідження

Перш за все спробуйте знайти максимальну кількість інформації про деревину, яка вас цікавить: перегляньте каталог аукціонів і всі можливі безкоштовні джерела інформації, щоб отримати уявлення про такий товар, доступному для реалізації на даний час.

Заздалегідь підготуйте свій кошторис витрат на покупку дерева: вона може включати власні кошти або можливо позикові гроші, все пов’язані з купівлею комісії і остаточний баланс. За результатами аукціонів на аналогічні лоти ви оціните свої фінансові можливості: не виключено, що бажаний товар в підсумку може коштувати більше, ніж ви готові витратити на нього, і вам доведеться шукати інші більш прийнятні варіанти.

Покупцеві не буде зайвим звернутися за допомогою до експертів до аукціону. Наприклад, належне обстеження деревини, проведене кваліфікованими фахівцями має важливе значення і дозволить виділити всі ризики і нюанси покупки. Придбання деревини на аукціоні з професійною допомогою може бути підмогою, і зовсім не обов’язково буде коштувати дуже дорого.

Крім того, сформулюйте мету, з якою ви купуєте деревину на торгах — чи хочете ви її продати або використати у власному виробництві.

Якщо в результаті аналізу торгів на необхідну вам деревину виявиться, що в даний момент ви не в змозі зробити таку покупку, зберіть інформацію про інші види лісу. Можливо в поточний момент часу більш вигідним буде покупка товарів з інших менш дорогих лотів, придбавши які, ви надалі можете вигідно реалізувати їх і отриманий прибуток витратити на якісну деревину, яка точно буде доступна вашому бюджету.

Вам также может понравиться...