Блог

Купівля дерев’яної непромислової продукції

НП деревина реалізується у вигляді круглих розпиляних або колотих частин. До цієї категорії відносять ліс непридатний для виготовлення пиломатеріалів, сірників, шпону. Деревина такої якості не використовується в будівництві в круглому вигляді, не підходить для целюлозної галузі, укріплення гірничих виробок, зведення гідротехнічних об’єктів та частин мостів.

Непромислову деревину можна придбати у великому обсязі за ринковими цінами на Прозорро.Продажі. Використання сервісу ТБ «УЕБ» допомагає робити ставки на аукціонах та купувати деревину в легальний спосіб просто зареєструвавшись на sale.ueex.com.ua.

Дров’яна деревина на Prozorro.Sale

Дров’яна деревина поділяється на промислового та непромислового використання. Має вигляд колод очищених від сучків, переважно зі збереженням кори. Матеріалом для дерев’яної продукції може бути листяний чи хвойний ліс, чи їх поєднання в партії. Лісова сировина використовується в енергетичних цілях, при виготовленні трісок, дерев’яних плит, стружок та інше.

Деревина НП МЛ та ТЛ може застосовуватись в мережах опалення – централізованого, пічного та для спалювання в камінах. За угодою дров’яна продукція доставляється в цілому, розрізаному або розколотому вигляді.

Перед продаж лісу на аукціоні проводиться його попередня заготовка, вимірювання та обліку. Лот реалізують після обміру, перевірки якості, визначення об’єму, проведення маркування згідно вимог ТУУ-00994207-005:2018. Обсяг деревини на електронних торгах не повинен бути меншим 150 куб.м. Дров’яна деревина складається в штабелі, сортується за породою, розміром, діаметром колод та класом якості.

Вся деревина, що реалізується на аукціоні має відповідні позначки:

  • ПС – може використовуватись в авіаційному будівництві;
  • ПП – підходить для виготовлення лиж;
  • Л – призначено для лущення або стругання;
  • С – якість дозволяє використовувати при встановлені опор для ліній зв’язку, електрифікації, в гірничих шахтах;
  • СК – може використовуватись в круглому вигляді;
  • К – придатна для виробництва целюлози, балансів.

Купівля дров’яної деревини на майданчику ТБ «УЕБ»

Співпраця офіційного сервісу ТБ «УЕБ» з державною системою Прозорро.Продажі дозволяю зручно в короткий термін знайти лот, який Вам цікавий та прийняти участь в аукціоні. Дров’яна деревина та інші види лісоматеріалів зручно купувати зареєструвавшись на акредитованому майданчику за посиланням https://sale.ueex.com.ua/news/drovyana-derevyna-realizujetqsya-na-prozorro-prodazhi.

Використання державного сервісу Прозорро.Продажі в схемі купівлі-продажі лісу виключає злочинні тіньові схеми. Антикорупційні умови передбачають вільні торги, на засадах чесного ринку та здорової конкуренції.

За роки функціонування офіційних сервісів, в тому числі ТБ «УЕБ», забезпечило стабільний дохід для держбюджету країни в розмірі 31 млрд.грн. За період реалізації деревини на публічному аукціоні Прозорро прибуток лісових господарств сягнув 352,6 млн.грн.

Реєструйтесь на офіційному порталі ТБ «Українська енергетична біржа» та отримайте вже зараз можливість придбати лоти за прийнятними цінами. Реєстрація дозволяє не тільки брати участь в аукціонах, на майданчику розроблено сервіси для пошуку торгів та створено Email-розсилку з новинами.

Вам также может понравиться...